Sunday, 5 December 2010

Perihal Blog

Salam.

Nampaknya aku memang dah jarang sangat update blog.Dulu idea selalu keluar cuma tak disampaikan.Tambahan sekarang youtube sedang bercollaboration dengan gmail, so aku terpaksa tukar-tukar dua account untuk bukak account youtube atau log in blog ni.Agak leceh jugak la.Kemungkinan aku akan update blog lagi di masa akan datang.Kemungkinan juga aku akan buka blog baru supaya account youtube dan account blog aku dapat disatukan.

Semoga blog baru nanti akan dapat memberi nafas baru kepada aku.Hehe

Fidzuan bin Kassim

No comments: